Reacties van huurders

“Prachtig ingerichte studio, ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie aan zee…”

“Vast en zeker een aanrader voor een gezonde, leuke ontstressing!  Alles wat je nodig hebt is in de buurt : zee, zand, vis, lekkere cappucino en zon…spijtig niet altijd 🙂 – Ik kom zeker en vast terug!”

“Top! Super! Gebruik fietsen is een pluspunt, maar damesfiets is een beetje gedateerd en herenfiets een beetje te klein…  Maar we komen zeker nog terug!” (info : de fietsen zijn ondertussen vervangen door andere!)

“Alles super en geen rommel, gratis parking bij KVO, we wisten niet dat we tramkaart mochten gebruiken, fietsen : fijn maar waren niet top.  Over het algemeen : alleen maar lof!  Ga zo door! Pluspunt strandhuisje (in augustus). Zelden zulke verhuurders meegemaakt!”

“Tramkaart : geen gebruik van gemaakt – fietsen : beetje te klein – gebruik linnen vinden we een pluspunt!”

“Tout était présent!  Parking payant devant la porte seulement €7,50 toute la journée (juillet) – En générale : très joli studio, tout près de la mer – à recommander – la prochaine fois si le studio est libre, on revient.  Rien à mentionner, tout était parfait, merci beaucoup.”

“We hebben een hele fijne week gehad!  Echt een luxe studio hebben jullie.  Ik zou het iedereen aanraden. Dank u! -Fietsen : een pluspunt, maar we hebben ze niet gebruikt – Tramkaart : we wisten niet dat het voor ons bedoeld was… We denken niet dat er nog iets te melden valt, alles was aanwezig.”

“Alles in orde, niks te melden en niks af te keuren : voldoende huisraad en comfort, parking in de buurt, gebruik tramkaart, fietsen niet gebruikt, gebruik l. is gemakkelijk!”

“Alles is tot in de puntjes in orde!  Studio is met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken.  Tramkaart is zeer handig.”

“+++++ niets is voor verbetering vatbaar!”

“Studio ctaanzee.be voldeed zeker en vast aan onze verwachtingen: gratis parking op 5 minuten wandelen is super, tramkaart is heel handig, gebruik l. bespaart ons heel wat moeite,  de 2de slaapkamer is een pluspunt, de winkels zijn dichtbij en het strand is op wandelafstand.  Super leuke week achter de rug!”

“De ventilatie maakt veel lawaai.  Dit stoort niet overdag, maar meer ’s nachts.”

“Studio ctaanzee.be voldeed zeer zeker aan onze verwachtingen.  Het geluid van de verluchting is wel voor verbetering vatbaar.  We verheugen ons al op de volgende keer, al geboekt!”

“Gebruik van alle l. is zeker wel een pluspunt!”

“Alles was super, bedden opgemaakt, verrassing zelfs bij het binnenkomen, het was precies ‘thuis’komen en zo voelde dat de hele tijd.  Door de gezellige inrichting, duidelijke aanwijzingen… was het ons eigen stekje aan zee tijdens het hele weekend. We kijken ernaar terug te komen!”

“Alles aanwezig wat we nodig hadden, een stopcontact voor babyfoon ontbrak in inkomhal, maar we hebben dat opgelost met verlengkabel die wel voorhanden was. Parking in de buurt nabij KVO, gebruik van l. zeker een pluspunt: minder om mee te nemen in de auto. We hebben een leuk weekend gehad, het is een leuke gezellige studio, doe zo voort!”

“We hebben Oostende op een leuke manier verkend met de fietsen, we vonden gemakkelijk parking voor de auto in de buurt (zelfs gratis parkeren over benzinestation) – l. een pluspunt: én of, je spaart al een valies uit! – Studio ctaanzee.be voldeed zeker wel aan mijn verwachtingen, de beelden op de website nodigen uit, de ervaring en aankomst geven nog meer voldoening!”

“Alles was dik in orde en heel netjes.  Het is echt een aanrader en jullie waren hele vriendelijke en eerlijke mensen.”

“Het heeft me deugd gedaan!  Studio ctaanzee voldeed aan mijn verwachtingen en het gebruik van het l. is een pluspunt. De matras is voor mij persoonlijk iets te hard om te slapen, maar laat mij niet tegenhouden om nog eens terug te keren!”

“Alles was prima in orde, netheid, comfort, niets op aan te merken. We hebben super genoten van onze vakantie, bedankt!”

Top! Un studio complet et tout comfort.  Nous y avons passé une agréable semaine. Merci pour votre gentillesse. Expérience à renouveler. (petit détail : peut être un rideau blanc pour la baie vitrée?)

We hadden geluk, er reed net iemand weg op de parking aan het tramstation. Tramkaart: zeer fijn, ik denk dat we 3 ritjes gescand hebben. De fietsen hebben we tijdens ons kort verblijf niet gebruikt, maar zouden anders zeker van pas kunnen komen. Klein maar zeer gerieflijk en met veel smaak ingerichte studio. Prima verblijf!

Achterband fiets plat…